FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:56 am
$ 5.000 Special Freeroll pe Lucky Ace Poker

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Lucky Ace Poker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 9:54 am    Titlul subiectului: $ 5.000 Special Freeroll pe Lucky Ace Poker Răspunde cu citat (quote)

Lucky Ace Poker organizeaza pe data de 22.02.2009 un freeroll cu premii de 5.000 $ .

Nume Turneu: $5.000 Special freeroll
Data: 21.02.2009
Premii: $5000

Daca nu aveti inca cont am aprecia daca l-ati deschide prin acest link si veti primi gratuit, pe langa bonusul de pana la 400$ si licenta pe viata pentru softul ajutator Pokerbility , un soft evaluat la $100

Ultima modificare efectuată de către admin la Dum Mai 03, 2009 7:14 pm, modificat de 1 dată în total 
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
bubucilAA
intermediar

Data înscrierii: 17/Feb/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saluat sunt nou pe site dar nu nou in ale jocului....bunusul pt inregistrare vine automat sau trebuie facut ceva anume ?  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci:
Bonusul, la Lucky ace, caci despre ei vorbim in acest topic, se elibereaza astfel:
25% din el se elibereaza instant la primul depozit, restul de 75 % dupa un anume nr. de raked hands.
De asemenea, dupa primul depozit, poti descarca si calculatorul de sanse Pokerbility.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Dodica
incepator

Data înscrierii: 11/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut , tre sa fi deponent pentru a participa la concurs ?

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, din cate am cunostinta, nu trebuie sa fii deponent.
Daca nu ai inca cont, as aprecia daca il faci prin linkurile noastre.

bigf28
intermediar

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mie Feb 18, 2009 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu trebuie sa fii deponent. Se poate inregistra oricine.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Lucky Ace Poker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore