FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:57 am
Bonusuri gratuite pe Partypoker

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    PartyPoker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 9:57 am    Titlul subiectului: Bonusuri gratuite pe Partypoker Răspunde cu citat (quote)

Unul dintre lucrurile care m-au atras la Party Poker este politica lor de fidelizare a jucatorilor.
La o perioada de timp oarecare, te trezesti in cont cu sume cuprinse intre 20 si 30 $ pentru simplul fapt ca esti jucatorul lor. Atat. Fara nici o obligatie. Eu am primit de cateva ori bune acesti bani, fara sa fac nimic altceva decat sa joc la ei. E , din cate cunosc, singurul site care ofera acesti bani gratuit, doar pentru a te mentine ca jucator pe platforma administrata de ei. Nu exista un temen de timp pentru asta , pur si simplu te trezesti cu cate un mail de la ei prin care te anunta ca ai niste bani in cont. (Nu este o regula, nu iti promit acesti bani, pur si simplu ti-i dau)

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    PartyPoker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore