| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Aza incepator
Data înscrierii: 02/Sep/2009 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 11:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Scuze daca intrebarea n-are legatura cu subiectul. Am vazut pe youtube o mana jucata intre Daniel Negreanu si Jennifer Harmon amandoi intra all-in iar turn-ul si river-ul se da de 2 ori, iar in ambele cazuri castiga daniel. http://www.youtube.com/watch?v=3Br5Azm2mx0 Imi poate explica va rog cineva de ce s-a mai dat si a 2-a oara? |
|
|
 |
tomboogy intermediar
Data înscrierii: 09/Iun/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Mie Sep 30, 2009 1:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| La jocuri pe mize atat de mari, in general jucatorii decid regulile jocului.Pot juca cu stradle sau sa dea ultima/ultimele carti de doua ori, depinzand daca sunt all-in de pe turn sau river.Ai observat probabil cand au zis "let's run it twice" astfel ca daca prima data cand se da castiga unul iar a doua oara celalalt, potul se imparte considerandu-se egal (tie).In cazul asta negreanu a prins carti bune si din moment ce a castigat de doua ori el a luat potul.Chestia asta se practica pentru a evita riscul pierderii sumelor mari de bani din partea ambilor jucatori...ai vazut ca si lui harman i-a convenit sa se dea de ori turnul si riverul.Oricum, ambii jucatori trebuie sa fie de acord ca sa se dea de doua ori, cand unul cere celalalt putand refuza daca considera ca celalalt are cateva outsuri care il ajuta si nu vrea sa riste sa ii intre celuilalt la noroc. |
|
|
 |
massiveness incepator
Data înscrierii: 05/Ian/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Ian 05, 2010 2:49 pm Titlul subiectului: strategie |
|
|
Mda..fiecare poate alege o strategie diferita pentru freerollurile diferite..eu sincer nu respect deloc aceste jocuri, payout/ul este absolut minim, dar jucatorii sunt la gramada.. oricum, am gasit un site cu strategii si articole diferite destul de interesante..daca va intereseaza..este una chiar si despre strategie freeroll
Dupa cum am inteles este un site nou, cu jucatori(?) de online pro care scria articolele...nice... |
|
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|