FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:56 am
mana paguboasa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Noi 07, 2007 1:19 pm    Titlul subiectului: mana paguboasa Răspunde cu citat (quote)

Iata cum am pierdut eu pe o mana paguboasa rau de tot:
Jucam un turneu freeroll (mama ce bine ca a fost freeroll ca altfel aruncam calculatorul pe geam) pe wpt.
imi intra culoare de de romburi. bucurie mare, asul pe masa, popa la mine in mana, teoretic nu putea fi culoare mai mare ca a mea. Bag all in, gasesc un individ care baga si el all in. Beleaua mare e ca dracul avea royala mica......

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
bigf28
intermediar

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa inteleg ca ai bagat all in pe flop? Trebuia sa-l mai testezi si tu putin Very Happy . Oricum o mana de genu asta are sanse foarte mici sa se repete.  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
primolito
incepator

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: lovrin

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 3:27 am    Titlul subiectului: nasol pentru mine Răspunde cu citat (quote)

prind si eu royala imi cere unu pe culoare cu A in mana dau all in si nu ma plateste si imi si arata ce carti arunca.. fain nu??  
bigf28
intermediar

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 3:24 pm    Titlul subiectului: Re: nasol pentru mine Răspunde cu citat (quote)

primolito a scris:
prind si eu royala imi cere unu pe culoare cu A in mana dau all in si nu ma plateste si imi si arata ce carti arunca.. fain nu??

Laughing Pai inseamna ca te-a citit bine. Mi s-a intamplat de 2 ori pana acum sa nu fiu platit cu royala in mana adversarii avand culoare. N-as spune totusi ca e bad beat, avand in vedere ca ai castigat mana, pur si simplu ai intalnit un adversar care te-a citit bine sau e nebun Wink . Eu personal am refuzat sa platesc de 2 ori cu full de asi cu popi in coada si respectiv culoare la popa, ambele dovedindu-se inspirate. Prima data avea careu, iar a doua culoare la as. Bafta! 

JustKick
incepator

Data înscrierii: 24/Iun/2008
Locație: Suceava

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 11:00 am    Titlul subiectului: Re: nasol pentru mine Răspunde cu citat (quote)

stai putin .... avea ace high flush??? si a dat fold ?? poate erau carti de full jos.... dar si asa trebuia sa arati exact mana ... nu prea cred ca exista cineva care sa dea fold in ocnditiile in care nu se poate face un full cu cartile de jos ..... totusi ganditi oleaka ace high flush .. ce sanse sunt sa aibe ala str8 flush ...  
bigf28
intermediar

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce ti se pare asa improbabil? Poti sa-ti dai seama dupa felul cum joaca mana daca i-a intrat royala sau nu. daca suma pe care trebuie sa o platesti nu este foarte mare, normal ca dai, insa daca nu iti permiti sau este o suma exagerat de mare pt, pot-ul respectiv si il citesti cum trebuie poti sa dai fold linistit.  
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore