FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:29 am
Oponent norocos...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
tomboogy
intermediar

Data înscrierii: 09/Iun/2009

MesajTrimis: Mie Iun 17, 2009 2:55 pm    Titlul subiectului: Oponent norocos... Răspunde cu citat (quote)

Imi vine in mana AA si jucam pe bubble, asa ca decid sa nu imping all-in preflop ci sa fac slowplay eventual un stop and go pe flop.Singurul de la masa care imi plateste raise-ul de 4xBB era chip leader-ul turneului.
Flop: 6 6 J
Eu bet 1/2 pot el call.
Turn: 6
Eram deja pot commited vroiam doar sa il agat, dau bet si el ma baga all in. Clar am platit si el imi arata A 2, mana fiind clar a mea.Singura carte care il mai ajuta era un 6 Neutral care a si intrat pe ultima carte si am facut split pot, fiind careu jos Neutral 

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Iun 17, 2009 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o carte puternica trebuie aproape intotdeauna protejata.
Altfel.....se intampla cum ai patit tu. Eu as fi mers all in preflop.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
tomboogy
intermediar

MesajTrimis: Mie Iun 17, 2009 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu, si nu fac niciodata slow play, decat sa zic cand am "the nuts" Very Happy si simt ca mai pot lua niste bani...all in ul a fost pe turn ceea ce consider ca a fost destul de bine.oricum ar fi, tot noroc chior consider carel pe river  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iun 17, 2009 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rahaturi dintre acestea se intampla tot timpul. (tu ai fost un caz fericit ca ati splitat potul.)
Totul e sa stii sa treci peste ele si sa nu iti afecteze jocul.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
tomboogy
intermediar

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact cum am patit azi, era un turneu in care primii 15 se calificau, ramaseseram 18 si blindurile erau 1000/2000 fara ante.Aveam 15.000 de chipsuri asa ca imi permiteam sa dau fold si sa astept pana mai ieseau inca 3,chiar daca asta era putin probabil..Totusi am riscat, cand BB a dat all in cu 17.000 de fise cu A6o si eu i-am platit cu A9s. A avut noroc si a prins un 6 pe turn... Evil or Very Mad  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca ai jucat cum se putea mai rau.
Nu cred ca era mana de all in.

tomboogy
intermediar

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca preflop mana mea era mai buna decat a lui, de ce se numeste ca am jucat prost? A9s vs A6o ? Care e favorita oare... Daca nici unul dintre noi nu am fi prins o pereche potul era al meu (sau in cazul fericit split), dar el a prins un 6 norocos pe river. Problema ramane aceeasi: nici cu AQ AJ sau A10 nu as fi fost mai bun, boardul fiind 2 5 K A 6  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spui ca mai trebuiau sa iasa trei insi si te calificai , iar tu dai all in cu cartile astea?
Ce zici, ai jucat gresit sau nu?

tomboogy
intermediar

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In my defence...decizia per ansamblu a fost gresita recunosc, still eram favorit Embarassed Smile) ma gandisem ca trebuia sa fac o miscare altfel ma manca blindul. Defapt da, a fost o miscare proasta, pentru ca am cedat si nu am avut rabdare dupa 3 ore de turneu Neutral  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta era ideea, nu am zis ca nu erai favorit, doar ca ai jucat prost aceasta mana.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore