| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tomboogy intermediar
Data înscrierii: 09/Iun/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Mie Iun 17, 2009 2:55 pm Titlul subiectului: Oponent norocos... |
|
|
Imi vine in mana AA si jucam pe bubble, asa ca decid sa nu imping all-in preflop ci sa fac slowplay eventual un stop and go pe flop.Singurul de la masa care imi plateste raise-ul de 4xBB era chip leader-ul turneului.
Flop: 6 6 J
Eu bet 1/2 pot el call.
Turn: 6
Eram deja pot commited vroiam doar sa il agat, dau bet si el ma baga all in. Clar am platit si el imi arata A 2, mana fiind clar a mea.Singura carte care il mai ajuta era un 6 care a si intrat pe ultima carte si am facut split pot, fiind careu jos |
|
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Mie Iun 17, 2009 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
o carte puternica trebuie aproape intotdeauna protejata.
Altfel.....se intampla cum ai patit tu. Eu as fi mers all in preflop. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
tomboogy intermediar
|
Trimis: Mie Iun 17, 2009 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu, si nu fac niciodata slow play, decat sa zic cand am "the nuts" si simt ca mai pot lua niste bani...all in ul a fost pe turn ceea ce consider ca a fost destul de bine.oricum ar fi, tot noroc chior consider carel pe river |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mie Iun 17, 2009 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rahaturi dintre acestea se intampla tot timpul. (tu ai fost un caz fericit ca ati splitat potul.)
Totul e sa stii sa treci peste ele si sa nu iti afecteze jocul. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
tomboogy intermediar
|
Trimis: Vin Iun 19, 2009 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exact cum am patit azi, era un turneu in care primii 15 se calificau, ramaseseram 18 si blindurile erau 1000/2000 fara ante.Aveam 15.000 de chipsuri asa ca imi permiteam sa dau fold si sa astept pana mai ieseau inca 3,chiar daca asta era putin probabil..Totusi am riscat, cand BB a dat all in cu 17.000 de fise cu A6o si eu i-am platit cu A9s. A avut noroc si a prins un 6 pe turn... |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Vin Iun 19, 2009 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea e ca ai jucat cum se putea mai rau.
Nu cred ca era mana de all in. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
tomboogy intermediar
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca preflop mana mea era mai buna decat a lui, de ce se numeste ca am jucat prost? A9s vs A6o ? Care e favorita oare... Daca nici unul dintre noi nu am fi prins o pereche potul era al meu (sau in cazul fericit split), dar el a prins un 6 norocos pe river. Problema ramane aceeasi: nici cu AQ AJ sau A10 nu as fi fost mai bun, boardul fiind 2 5 K A 6 |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spui ca mai trebuiau sa iasa trei insi si te calificai , iar tu dai all in cu cartile astea?
Ce zici, ai jucat gresit sau nu? _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
tomboogy intermediar
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
In my defence...decizia per ansamblu a fost gresita recunosc, still eram favorit ) ma gandisem ca trebuia sa fac o miscare altfel ma manca blindul. Defapt da, a fost o miscare proasta, pentru ca am cedat si nu am avut rabdare dupa 3 ore de turneu |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta era ideea, nu am zis ca nu erai favorit, doar ca ai jucat prost aceasta mana. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
|