| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Ce camera de poker preferati? |
| Titan Poker |
|
18% |
[ 3 ] |
| PartyPoker |
|
12% |
[ 2 ] |
| FullTillt Poker |
|
31% |
[ 5 ] |
| Tony G Poker |
|
0% |
[ 0 ] |
| Pokerstars |
|
6% |
[ 1 ] |
| Pittbull Poker |
|
0% |
[ 0 ] |
| Poker Ocean |
|
0% |
[ 0 ] |
| Vulcan Poker |
|
12% |
[ 2 ] |
| CD Poker |
|
6% |
[ 1 ] |
| Mansion POker |
|
12% |
[ 2 ] |
|
| Voturi totale : 16 |
|
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 11:34 am Titlul subiectului: Camera de poker preferata? |
|
|
Eu unul am trei preferinte, pe care o sa incerc sa le si motivez:
1. Titan Poker pentru bonusul atragator de 20 $ plus 100% din valoarea primului depozit, cat si pentru faptul ca managerul este o persoana extraordinara care face tot posibilul sa organizeze cat mai multe turnee free pentru jucatorii romani.
2. Party Poker pentru promotiile de fidelizare pe care le ofera jucatorilor sai ( de cateva ori m-am trezit cu cate 20 $ in cont doar pentru simplul fapt ca sunt jucatorul lor)
3.FullTilt Poker au un soft de-a dreptul extraordinar, de departe cel mai bun de pe piata; de asemenea nici oferta pentru noii jucatori nu este de lepadat: un bonus de bun venit de pana la 600$. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips
Ultima modificare efectuată de către admin la Joi Dec 18, 2008 10:19 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
 |
bigf28 intermediar
Data înscrierii: 02/Dec/2007 Mesaje: 78 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 9:56 pm Titlul subiectului: Re: Camera de poker preferata? |
|
|
Sincer sa fiu primele 3 preferinte ale mele nu se regasesc in cele de mai sus si cred ca stii care e cel putin cea de pe primul loc . Din cele de mai sus am votat Globet, desi nu am jucat decat cateva maini intr-un turneu. Pare promitatoare si mai incolo poate o sa si fac un depozit la ei. Intre timp poate mai scot ceva din turneele organizate de tine . As mai mentiona ca cele mai serioase camere dupa parerea mea ar fi Titan, CD Poker, si Party in aceasta ordine insa la toate am avut probleme in ce priveste contul (din vina mea ) asa ca... Doar pe Titan mai am un cont activ momentan. |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Joi Dec 18, 2008 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Am adaugat in chestionar si Vulcan Poker, ultima nou venita in familia iPoker, o camera foarte promitatoare care cred ca va avea succes printre jucatorii romani. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
draqos1 incepator
Data înscrierii: 08/Feb/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Feb 09, 2009 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pe PKR.com nu joaca nimeni? Mie unu chiar mi se pare interesant |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Lun Feb 09, 2009 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu joc pe pkr din doua motive.
1. Nu imi place ca e 3d si la un moment dat iti fac ochiii in cap ca la jocuri mecanice.
2. Softul este foarte lent si nr de maini/ora este foarte redus. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
bubucilAA intermediar
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 29 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 17, 2009 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa parerea mea cel mai bun site de poker este Full tillt ! Din mai multe motive...datorita numarului mare de jucatori motorul de poker ofera foarte multe mese (cash tabels) pt orice limita ....apar foarte rar sau chiar deloc probleme cu conexiunea....si desigur ofera un bonus foarte bun la primul depozit de pana la 600 $.
Iar cel mai important motiv pt care apreciez acest site este calitatea jucatorilor...indiferent de limita mesei la care joci sau de turneul la care participi (chiar si freerole) jucatori isi examineaza foarte atent mainile si joaca doar la capacitate maxima.  _________________ Rabdare... |
|
|
 |
t3zeu incepator
Data înscrierii: 01/Mar/2009 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
bubucilAA, ce vrea sa insemne acea grimasa? Ca de fapt sunt multi novice pe acolo?  _________________ Never say never! |
|
|
 |
bubucilAA intermediar
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 29 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe orice site ai juca sunt multi novici....e inevitabil si eu ma consider novice din multe puncte de vedere...trebuie sa fii atent cu cine joci si cum joci...sa nu-l cataloghez direct novice ca s-ar putea sa ai probleme. _________________ Rabdare... |
|
|
 |
STEALNACE incepator
Data înscrierii: 12/Iul/2009 Mesaje: 4 Locație: HD
|
Trimis: Dum Iul 12, 2009 3:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu mam jucat destul de mult pe PokerStars, destul de buni dar am auzit ca siteul este rigged... si mam mutat pe titan, full tilt este frumos si placut sa joci, titan este putin cam greu cu descrierea si intelegerea turneelor pe cand pokerstart descrie turneele detul de bine... |
|
|
 |
RoventaA incepator
Data înscrierii: 19/Sep/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2009 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Siturile mele de poker preferate sunt : Primu loc : Pacific Poker
Locul 2 : Bwin Poker
Locul 3 : Poker Stars |
|
|
 |
massiveness incepator
Data înscrierii: 05/Ian/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Ian 05, 2010 2:59 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
Pokerstars ar fi pe primul loc, full tilt dupa...restul oricum nu prea ma intereseaza ..vom vedea ce face party poker..
am gasit o comparatie interesanta cu diferitele site-uri http:// spamspamspam.
dar gasiti si articole de strategii, stirile sunt update...mie-mi place..ma rog.
la revedere
Edit: te rog, daca vrei sa fii binevenit in comunitate, inceteaza cu spamul...altfel...pleci la fel cum ai venit. Multumesc |
|
|
 |
lucian90mlb incepator
Data înscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Feb 04, 2010 1:57 pm Titlul subiectului: Re: Camera de poker preferata? |
|
|
Intra pe Spam si afla cum poti obtine 50 $ gratuit la cele mai mari camere de poker ; Full Tilt , Poker Stars , Titan poker......etc
Admin edit: acelasi lucru valabil si pentru tine.
Inceteaza spamul! |
|
|
 |
|