| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Lun Dec 24, 2007 9:53 am Titlul subiectului: noroc chior :)) |
|
|
Ieri, turneul Jeux en Ligne, pe Titan, sau cum poate schimba o singura mana soarta unui turneu.
Aveam cam 5000 de fise, si ocupam un loc destul de mediocru in clasamentul general.
la un moment dat, imi intra QQ preflop. Dau all in, toata masa da all in.
flop : A2J trefle. Belea mare. unul dintre competitori face culoare si are asul de trefla in mana. turn 2. river....tot 2 .castig cu full si ma trezesc dintr-o data chip leader.
De aici pana la castigarea turneului nu a mai fost decat un pas.....
Am invatat pe propria-mi piele ca totusi pokerul este prin excelenta un joc de noroc.
Am castigat locul 1 , si 37 $. E mult? e putin? nu conteaza experienta ramana si voi incerca sa atac si un buy in, poate cine stie..... _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
bubucilAA intermediar
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 29 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Feb 17, 2009 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai ca imi place sa ma iau de tine !
nu mi-o lua in nume de rau ! ai zis ca pe floop intra a2j de trefla si ca colegul avea culoare si A de trefla in mana ( A2J trefle. Belea mare. unul dintre competitori face culoare si are asul de trefla in mana) cam multi asi de trefla ! |
|
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Mar Feb 17, 2009 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tinand cont de faptul ca topicul e vechi de doi ani...da-mi voie sa ma scuz prin faptul ca nu mai imi aduc aminte acea mana. Categoric am bagat degetele gresit in taste la momentul acela
Oricum, bun spirit de observatie:) _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|