FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:29 am
Carte plina cu strategii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alin88tc
incepator

Data înscrierii: 08/Mar/2008
Locație: Tecuci

MesajTrimis: Sâm Mar 08, 2008 7:34 pm    Titlul subiectului: Carte plina cu strategii Răspunde cu citat (quote)

Am gasit nu de mult timp cartea lui Doyle Brunson care e plina cu strategii la jocul de poker(nu neaparat cel online) Daca aveti rabdare puteti sa incercati sa o cititi ...are 600 pagini Rolling Eyes

http://www.ziddu.com/download.php?uid=cLOinZqub62h4palabKWlJeiabKal5U%3D9 

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
bubucilAA
intermediar

Data înscrierii: 17/Feb/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am citit super system si sincer sa fiu mi-a fost foarte greu sa inteleg ce scria acolo...asa ca sfatul meu e sa incepi cu ceva mai simplu....ceva de genu basic poker stategy....daca doresti contacteaza-ma si iti pot eu oferi cateva carti mai usor de inteles.

Super system se refere in general la jocul de poker agresiv pt care ai nevoie de un bankroll destul de mare...cartea are si multe informatii utile dar in mare sparte tine de strategii foarte avansate....acuma depinde si de cunostiintele tale in ale pokerului.

Numai bine.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore