FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:46 am
Turneu Free pe Vulcan 21.02.2008

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Turnee Ro Poker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Joi Feb 19, 2009 2:45 pm    Titlul subiectului: Turneu Free pe Vulcan 21.02.2008 Răspunde cu citat (quote)

Pentru cine nu stie inca, turneul Ro Poker Community este listat in Lobby la Vulcan Poker.
Turneul se va desfasura pe 21.02.2009 incepand cu orele 19 . NU trebuie sa depuneti vreu ban pentru a putea participa. Este un turneu exclusiv pentru mica noastra comunitate.
Va astept in numar cat mai mare la mese.
Bafta si spor la bani

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
luchian666
incepator

Data înscrierii: 30/Sep/2008

MesajTrimis: Joi Feb 19, 2009 6:43 pm    Titlul subiectului: Turnee private Ro Poker Răspunde cu citat (quote)

Salutare, am si eu o problema nu ma pot inregistra in turneu.....pe "vremea " cand se inregistrau cu parole am intrat de 2 ori dar acum nu mai pot .... am inteles ca trebuie prin linkurile de pe forum sa ma inregistrez dar nu merge pentru ca am contul deschis de ceva timp ....ce pot face ???... multam si bafta multa  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bigf28
intermediar

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Joi Feb 19, 2009 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum la acest turneu se pot inregistra doar cei care au cont facut prin link-urile de aici. Daca ai deja cont in alta parte nu ai cum sa participi. Eventual daca s-ar putea sa schimbi affiliat-ul... Pentru asta vorbeste cu Roby daca se poate Smile

luchian666
incepator

MesajTrimis: Vin Feb 20, 2009 1:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am affiliat pur si simplu cu ceva timp in urma am dat de el pe net si mi-am facut cont dupa care am intrat si in ro poker......daca e mai ok ma gandeam sa imi deschid alt cont prin link de pe forum dar imi este frica sa nu ma baneze definitiv......astept un raspuns totusi poate se poate face ceva .....

multumesc anticipat si bafta 

admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 20, 2009 7:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Personal nu recomand conturile multiple, exista riscul de a fi prinsi de cei de la Vulcan si de a fi banati.
Practic ...foarte multi au conturi multiple. Ideea e urmatoarea: e bine, chiar daca ai conturi multiple sa joci DOAR de pe un singur cont !!!
Repet insa, nu recomand acest lucru si nici nu il promovez.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 20, 2009 7:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bigf28 a scris:
Eventual daca s-ar putea sa schimbi affiliat-ul... Pentru asta vorbeste cu Roby daca se poate Smile

Acest lucru nu este posibil, si chiar daca ar fi, nu este etic. Nici mie nu mi-ar place ca jucatorii mei sa migreze catre alt affiliat care iese cu o oferta mai buna.

bigf28
intermediar

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin Feb 20, 2009 12:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate tie nu-ti place, insa crede-ma ca se intampla destul de des Razz Oricum daca n-are cont printr-un affiliat eu stiam ca este posibil, insa nu stiu daca si la ipoker, care intotdeauna au fost mai "cu mot" Rolling Eyes

admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate o fi posibil, insa nu vreau sa iau jucatorii altui afiliat.
Poate doar daca nu este inscris printr-un afiliat sa fac un retrack.

admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari Gaby,pentru locul 2 obtinut.
un joc frumos.

luchian666
incepator

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 12:02 am    Titlul subiectului: Turnee private Ro Poker Răspunde cu citat (quote)

am inteles deci cu alte cuvine nu pot participat la turnee ....
multam de lamurire....
spor la bani si bafta multa 

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Turnee Ro Poker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum