| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
t3zeu incepator
Data înscrierii: 01/Mar/2009 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 12:07 am Titlul subiectului: Salve! |
|
|
Salve all!
Numele meu e Marius si sunt din Bucuresti. Am 35 de ani si sunt "boboc". Am jucat poker prin liceu si acum tot vad la tv. M-am gandit ca e loc si pentru mine.
As avea nevoie insa de ceva initiere inainte, nu vreau sa ma arunc cu capul inainte.
Ceva logica am, sunt jucator de sah si asta ma face sa cred ca pot prinde destul de repede regulile jocului / jocurilor.
Isi poate face careva timp sa ma initieze pe YM?
Multumesc anticipat. _________________ Never say never! |
|
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 7:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Salve Marius.
Bine ai venit printre noi.
Te pot ajuta eu cu ceva sfaturi, daca doresti _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
t3zeu incepator
|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Sigur, mi-ar face placere si mai mult ca sigur mi-ar fi de mare ajutor.
Mi-am facut aseara cont si am debutat pe Party Poker. M-am bagat la turneele pentru incepatori de 0,02. N-am castigat nimic, dar macar am vazut cum sta treaba.
Oricum, ma gandesc ca jucand pe sume asa mici nu strangi nici macar bani de paine.
In mod cert am nevoie de ajutor. Cand m-ai putea ajuta cu niste sfaturi? Din pacate, eu nu pot intra pe YM decat pe la ora 22. _________________ Never say never! |
|
|
 |
admin Site Admin
|
|
|
 |
t3zeu incepator
|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc.
Cum facem sa ne identificam?  _________________ Never say never! |
|
|
 |
bigf28 intermediar
Data înscrierii: 02/Dec/2007 Mesaje: 78 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Mar 02, 2009 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun venit Marius in lumea pokerului online Daca spui ca esti jucator de sah, inseamna ca ai si cele mai importante calitati ale unui jucator de poker: disciplina si rabdare. Sunt convins ca in timp, acumuland experienta si respectand cateva reguli de baza (pe care sunt convins ca Robert ti le va explica ) vei reusi. Bafta! _________________ LuxMail - e-mail profesionist, un forum pe masura, radio online, multe concursuri si surprize |
|
|
 |
t3zeu incepator
|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu o intrebare. Folosesc un card Taifun (Mastercard) de la Bancpost. Daca vreau sa retrag la un moment dat banii dintr-un cont, sa-i pun pe card (poate vreau sa joc si in alta parte), e posibil acest lucru folosind acest card?
E de preferat sa folosesc alt card ca sa ma misc mai repede in privinta tranzactiilor? Daca da, care ar fi acela?
Nu as vrea sa astept 2-3 zile pana imi trimit banii in cont.
Puteti sa imi dati vreun sfat?
Multumesc anticipat. _________________ Never say never! |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Personal folosesc VISA Elecron de la BCR si VISA electron de la ING si nu am avut niciodata probleme.
Din cate cunosc, pe Mastercard nu poti face retrageri, de aceea ti-as sugera un visa. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
t3zeu incepator
|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am card de la ING, dar nu am stiut ca poti face plati online cu el. M-am uitat pe el si este Visa Electron.
Ar fi super. M-as putea muta cu banii de colo colo.  _________________ Never say never! |
|
|
 |
|