FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:44 am
Camera de poker preferata?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Camere de poker recomandate
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Ce camera de poker preferati?
Titan Poker
18%
 18%  [ 3 ]
PartyPoker
12%
 12%  [ 2 ]
FullTillt Poker
31%
 31%  [ 5 ]
Tony G Poker
0%
 0%  [ 0 ]
Pokerstars
6%
 6%  [ 1 ]
Pittbull Poker
0%
 0%  [ 0 ]
Poker Ocean
0%
 0%  [ 0 ]
Vulcan Poker
12%
 12%  [ 2 ]
CD Poker
6%
 6%  [ 1 ]
Mansion POker
12%
 12%  [ 2 ]
Voturi totale : 16

Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 11:34 am    Titlul subiectului: Camera de poker preferata? Răspunde cu citat (quote)

Eu unul am trei preferinte, pe care o sa incerc sa le si motivez:
1. Titan Poker pentru bonusul atragator de 20 $ plus 100% din valoarea primului depozit, cat si pentru faptul ca managerul este o persoana extraordinara care face tot posibilul sa organizeze cat mai multe turnee free pentru jucatorii romani.
2. Party Poker pentru promotiile de fidelizare pe care le ofera jucatorilor sai ( de cateva ori m-am trezit cu cate 20 $ in cont doar pentru simplul fapt ca sunt jucatorul lor)
3.FullTilt Poker au un soft de-a dreptul extraordinar, de departe cel mai bun de pe piata; de asemenea nici oferta pentru noii jucatori nu este de lepadat: un bonus de bun venit de pana la 600$.

Ultima modificare efectuată de către admin la Joi Dec 18, 2008 10:19 am, modificat de 1 dată în total 
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
bigf28
intermediar

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 9:56 pm    Titlul subiectului: Re: Camera de poker preferata? Răspunde cu citat (quote)

Sincer sa fiu primele 3 preferinte ale mele nu se regasesc in cele de mai sus Very Happy si cred ca stii care e cel putin cea de pe primul loc Razz . Din cele de mai sus am votat Globet, desi nu am jucat decat cateva maini intr-un turneu. Pare promitatoare si mai incolo poate o sa si fac un depozit la ei. Intre timp poate mai scot ceva din turneele organizate de tine Twisted Evil. As mai mentiona ca cele mai serioase camere dupa parerea mea ar fi Titan, CD Poker, si Party in aceasta ordine insa la toate am avut probleme in ce priveste contul (din vina mea Rolling Eyes ) asa ca... Doar pe Titan mai am un cont activ momentan.  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2008 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am adaugat in chestionar si Vulcan Poker, ultima nou venita in familia iPoker, o camera foarte promitatoare care cred ca va avea succes printre jucatorii romani.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
draqos1
incepator

Data înscrierii: 08/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe PKR.com nu joaca nimeni? Mie unu chiar mi se pare interesant  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu joc pe pkr din doua motive.
1. Nu imi place ca e 3d si la un moment dat iti fac ochiii in cap ca la jocuri mecanice.
2. Softul este foarte lent si nr de maini/ora este foarte redus.

bubucilAA
intermediar

Data înscrierii: 17/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa parerea mea cel mai bun site de poker este Full tillt ! Din mai multe motive...datorita numarului mare de jucatori motorul de poker ofera foarte multe mese (cash tabels) pt orice limita ....apar foarte rar sau chiar deloc probleme cu conexiunea....si desigur ofera un bonus foarte bun la primul depozit de pana la 600 $.

Iar cel mai important motiv pt care apreciez acest site este calitatea jucatorilor...indiferent de limita mesei la care joci sau de turneul la care participi (chiar si freerole) jucatori isi examineaza foarte atent mainile si joaca doar la capacitate maxima. Cool

t3zeu
incepator

Data înscrierii: 01/Mar/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 03, 2009 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bubucilAA, ce vrea sa insemne acea grimasa? Ca de fapt sunt multi novice pe acolo? Smile

bubucilAA
intermediar

Data înscrierii: 17/Feb/2009

MesajTrimis: Mar Mar 03, 2009 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe orice site ai juca sunt multi novici....e inevitabil si eu ma consider novice din multe puncte de vedere...trebuie sa fii atent cu cine joci si cum joci...sa nu-l cataloghez direct novice ca s-ar putea sa ai probleme.

STEALNACE
incepator

Data înscrierii: 12/Iul/2009
Locație: HD

MesajTrimis: Dum Iul 12, 2009 3:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu mam jucat destul de mult pe PokerStars, destul de buni dar am auzit ca siteul este rigged... si mam mutat pe titan, full tilt este frumos si placut sa joci, titan este putin cam greu cu descrierea si intelegerea turneelor pe cand pokerstart descrie turneele detul de bine...  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
RoventaA
incepator

Data înscrierii: 19/Sep/2009

MesajTrimis: Sâm Sep 19, 2009 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Siturile mele de poker preferate sunt : Primu loc : Pacific Poker
Locul 2 : Bwin Poker
Locul 3 : Poker Stars 

massiveness
incepator

Data înscrierii: 05/Ian/2010

MesajTrimis: Mar Ian 05, 2010 2:59 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

Pokerstars ar fi pe primul loc, full tilt dupa...restul oricum nu prea ma intereseaza ..vom vedea ce face party poker..
am gasit o comparatie interesanta cu diferitele site-uri http:// spamspamspam.
dar gasiti si articole de strategii, stirile sunt update...mie-mi place..ma rog.
la revedere

Edit: te rog, daca vrei sa fii binevenit in comunitate, inceteaza cu spamul...altfel...pleci la fel cum ai venit. Multumesc 

lucian90mlb
incepator

Data înscrierii: 04/Feb/2010

MesajTrimis: Joi Feb 04, 2010 1:57 pm    Titlul subiectului: Re: Camera de poker preferata? Răspunde cu citat (quote)

Intra pe Spam si afla cum poti obtine 50 $ gratuit la cele mai mari camere de poker ; Full Tilt , Poker Stars , Titan poker......etc

Admin edit: acelasi lucru valabil si pentru tine.
Inceteaza spamul! 

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Camere de poker recomandate  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore