FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:58 am
Cumpar MB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Publicitate
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Nikku
incepator

Data înscrierii: 26/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 10:34 pm    Titlul subiectului: Cumpar MB Răspunde cu citat (quote)

Salut , caut si eu pe cineva care sa-mi dea Moneybookers , doresc sa ma joc poker pe net si eu am doar PayPal . . . ma poate ajuta cineva ?! Am 30 Euro Paypal . . . este cineva care vrea PayPal si sa-mi dea Moneybookers ?!
Sper sa gasesc pe cineva . . . sa ma poata ajuta . . .

La Multi Ani !! 

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Ian 04, 2009 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nikku,
Daca nu e graba mare, te pot ajuta eu.
Trebuie sa primesc ceva bani in MB si putem face schimbul.
Deocamdata nu am decat vreo 9 $ in cont, daca te pot ajuta cu acestia, cu cea mai mare placere.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Nikku
incepator

MesajTrimis: Dum Ian 04, 2009 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oky Very Happy astept cand faci u rost facem schimbul :X:X ii bine ca am gasit pe cineva care sa ma ajute :X:X in sfarsit Very Happy) . . .

MC MULT :X:X

EDit : oky am editat Smile 

Ultima modificare efectuată de către Nikku la Dum Ian 04, 2009 7:19 pm, modificat de 1 dată în total 
admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Ian 04, 2009 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca un sfat...nu iti mai lasa id-ul public pe oriunde...te poti trezi cu spam la greu pe el...te anunt cand imi intra banii. Daca te intereseaza, in cateva zile iti pot baga banii direct in contul tau Party Poker . Daca nu ai inca un cont, ti-l poti creea prin linkurile mele si ai un bonus de 25 $.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Nikku
incepator

MesajTrimis: Dum Ian 04, 2009 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oky . . . astept sa ma anunti cand e sa-ti intre $ . . . am cont la PartyPoker .. . nici nu mai stiu contul Smile dar eu vreau sa rulez undeva intai bani din MB . . . si dupaia ma bag la poker Very Happy  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Ian 05, 2009 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nikku , mi-au intrat banii, daca mai doresti schimbul, trimite-mi un mesaj

Nikku
incepator

MesajTrimis: Lun Ian 05, 2009 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti-am trimis PM Wink astept sa intri astazi cand poti u Very Happy 
Nikku
incepator

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2009 10:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca mai are cineva MB Very Happy si doreste PayPal postati aicia ^^  
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Publicitate  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore