| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
guzzyman19 incepator
Data înscrierii: 12/Mar/2008 Mesaje: 5 Locație: Tecuci
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 4:56 am Titlul subiectului: noroc vs ghinion |
|
|
Am sa va scriu in cele ce urmeaza cea mai mare performanta a mea de pana acum pe care tocmai am obtinut-o cu ceva minute in urma.
Ma bag la un turneu de 2000$ freezeout cu buy-in-ul de 5.5$.Joc 2,3 maini si imi vine AK.Dupa aceasta mana,din 1500 de fise mai raman cu 30.Totul mi se parea pierdut,eram cu totul dezamagit,in primul rand pe mine pt ca am facut o grseala mare si in al doilea rand pe ghinion.Urmatoarea mana vine Q8 de neagra...dau all in cu 30 de fise ale mele,la care mai platesc inca 6.Fac culoare si ma ridic la 210 fise.Tot in zadar mi se parea.Mai dau odata all in ajung la 650 de fise.Si credetima ca am terminat pe locu 4 la acest turneu castigand suma de 159$...totodata si cel mai mare castig al meu
Dar sa va mai zic cum am ajuns la acest turneu de 5.5?...castigand un freeroll de tipul "Tokens freeroll" de pe NoIQ Poker(de la locul unu pana la locul 14 se castiga un bilet la unul din turneele de 5.5).
Sper ca nu va plictisit mini povestea mea care ar putea avea si o pilda:Niciodata sa nu renunti usor,fii optimist si increzator...ups! a iesit cu rima |
|
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Totalmente de acord cu tine.
Pana in momentul in care ai ramas cu 0 fise, nimic nu este pierdut.
Felicitari, o adevarata mentalitate de invingator. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
tomboogy intermediar
Data înscrierii: 09/Iun/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Mar Iun 09, 2009 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
O poveste asemanatoare, tot pe NoIQ am patit ceva de genul..eram la un freeroll de 100 $ si am avut de doua ori bad beat prima data cu AA all in inainte de flop dupa un raise (celalalt a prins doua perechi KQ) a doua oara all in cu KK si la fel am pierdut. Eram cu moralul la pamant ) dar totusi am dat a 3-a oara rebuy si am inceput sa joc foarte tight Pana la urma am castigat turneul acela (doar 34$ castig, dar ideea e ca se poate cu putina rabdare). |
|
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|