FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:46 am
Problema vulcan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Arhiva
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bobupuiu1
incepator

Data înscrierii: 15/Iun/2009
Locație: iasi

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 9:58 am    Titlul subiectului: Re: Jucatori eligibili pentru promotia 10$ gratuit. Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Aci va rog sa lasati datele solicitate ( nick, VPR, data primului depozit) jucatorii eligibili pentru promotia 10 $ gratuit la Vulcan Poker

bobupuiu1,VPR105619292,18.06.2009 

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Data primului depozit 18.06 ?????
Ia mai incearca o data.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
bobupuiu1
incepator

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 8:52 am    Titlul subiectului: VULCAN Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Data primului depozit 18.06 ?????
Ia mai incearca o data.

AM MAI INCERCAT .....SI TOT NU MERGE....DATA DEPOZITULUI....18.06.2009
TE ROG AJUTAMA Confused 

admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 9:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate in statisticile mele tu nu apari ca jucator deponent.
Probabil nu ti-ai facut contul prin linkurile noastre si de aceea nu te poti inscrie la turneu, turneu care este restrictionat , doar pt jucatorii nostri.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
bobupuiu1
incepator

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Din pacate in statisticile mele tu nu apari ca jucator deponent.
Probabil nu ti-ai facut contul prin linkurile noastre si de aceea nu te poti inscrie la turneu, turneu care este restrictionat , doar pt jucatorii nostri.

Daca as avea adresa dvs de mess am vorbi mai detaliat despre asta.Deci depozitul exista ,fiindca il vad...si m-am inscris la turnee pe Vulcan....cat despre linkurile voastre....sigur pe alea le-am folosit, fiindca intai mi-am facut cont pe Ro-Poker.com ...am intrat aici...am gasit Vulcan poker ...am descarcat...si mi-am facut cont.Stiam de treaba asta cu Ro-Poker...de la un prieten pe care il cunosti....luis pompierul...
In final as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva in legatura cu problema mea.Va multumesc. adresa mea de mess ...bobupuiu1... 

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Arhiva  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore