| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bobupuiu1 incepator
Data înscrierii: 15/Iun/2009 Mesaje: 4 Locație: iasi
|
Trimis: Vin Iun 19, 2009 9:58 am Titlul subiectului: Re: Jucatori eligibili pentru promotia 10$ gratuit. |
|
|
| admin a scris: | | Aci va rog sa lasati datele solicitate ( nick, VPR, data primului depozit) jucatorii eligibili pentru promotia 10 $ gratuit la Vulcan Poker |
bobupuiu1,VPR105619292,18.06.2009 |
|
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
|
|
 |
bobupuiu1 incepator
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 8:52 am Titlul subiectului: VULCAN |
|
|
| admin a scris: | Data primului depozit 18.06 ?????
Ia mai incearca o data. |
AM MAI INCERCAT .....SI TOT NU MERGE....DATA DEPOZITULUI....18.06.2009
TE ROG AJUTAMA |
|
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate in statisticile mele tu nu apari ca jucator deponent.
Probabil nu ti-ai facut contul prin linkurile noastre si de aceea nu te poti inscrie la turneu, turneu care este restrictionat , doar pt jucatorii nostri. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
bobupuiu1 incepator
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| admin a scris: | Din pacate in statisticile mele tu nu apari ca jucator deponent.
Probabil nu ti-ai facut contul prin linkurile noastre si de aceea nu te poti inscrie la turneu, turneu care este restrictionat , doar pt jucatorii nostri. |
Daca as avea adresa dvs de mess am vorbi mai detaliat despre asta.Deci depozitul exista ,fiindca il vad...si m-am inscris la turnee pe Vulcan....cat despre linkurile voastre....sigur pe alea le-am folosit, fiindca intai mi-am facut cont pe Ro-Poker.com ...am intrat aici...am gasit Vulcan poker ...am descarcat...si mi-am facut cont.Stiam de treaba asta cu Ro-Poker...de la un prieten pe care il cunosti....luis pompierul...
In final as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva in legatura cu problema mea.Va multumesc. adresa mea de mess ...bobupuiu1... |
|
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|