FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:43 am
FeedBack Promotia 10 $ gratuit.

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Arhiva
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 6:03 pm    Titlul subiectului: FeedBack Promotia 10 $ gratuit. Răspunde cu citat (quote)

Va rog, tot ce aveti de comentat referitor la Promotia 10 $ gratuit pe Vulcan, sa o faceti aici.
Topicul jucatori eligibili, il pastram strict pentru jucatorii eligibili. Intrebarile, sugestiile , orice altceva legat de aceasta promotie, le discutam aici.

Ultima modificare efectuată de către admin la Mie Iul 08, 2009 9:31 am, modificat de 1 dată în total 
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Primul jucator eligibil este annimalu. Felicitari.
Banii ii voi vira, asa cum am spus, in momentul in care toate conditiile de eligibilitate vor fi indeplinite (conditia nr 3 )
Te rog sa imi trimiti pe privat sau via mail contul tau moneybookers.
Who is next?

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
bigf28
intermediar

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 1:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand va fi listat turneul? Smile Trebuie sa-mi intre niste bani pe MB in 2-3zile si am sa depun si eu Razz

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 7:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Turneul va fi in lobbby zilele acestea. Cand am confirmarea, va voi anunta printr-un newsletter.

admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Al doilea jucator eligibil este Andrewebe.
Nu este problema ca nu ai gasit VPR-ul, te-am regasit in statistici.

animalu
incepator

Data înscrierii: 10/Iul/2008
Locație: cluj

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Primul jucator eligibil este annimalu. Felicitari.
Banii ii voi vira, asa cum am spus, in momentul in care toate conditiile de eligibilitate vor fi indeplinite (conditia nr 3 )
Te rog sa imi trimiti pe privat sau via mail contul tau moneybookers.
Who is next?

nu am cont pe moneybookers, am depus cu cardul.se pot trimite in contul de pe vulcan?

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As putea sa ti-i trimit in cont direct, dar nu vreau sa ne suspecteze cei de la Vulcan de magarii. In mod normal doi jucatori care isi transfera bani intre ei nu au dreptul sa joace la aceeasi masa.
Fa-ti te rog un cont la moneybookers.
De acolo vei putea face ce vei dori cu banii.

admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Al treilea jucator eligibil este Florin, din Iasi, aka Big F .
Felicitari.
Vad ca nu prea se inghesuie lumea la bani moka:)

admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Luis Pompierul,
Astept datele tale de Moneybookers pe privat pentru a-ti trimite banii.

admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 08, 2009 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultimul jucator eligibil al acestei promotii : Gafon.
Aceasta promotie s-a incheiat.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Arhiva  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore