FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:44 am
bad beat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nannystate
incepator

Data înscrierii: 08/Iul/2009
Locație: Zalau

MesajTrimis: Mie Iul 08, 2009 5:00 pm    Titlul subiectului: bad beat Răspunde cu citat (quote)

Eram cu niste prieteni din oras intru-n loc unde ne lasa sa jucam cash game(casion club se numeste).Jucam cu buy-in 50 de lei si dupa 3 ore scoteam fiecare cat aveam in fata.Era cam pe final si aveam in jur de 135 de ron si un amic avea in jur de 100.Jucam cu blindurile 10/20 de mii asa ca aveam fiecare peste 50 de bb.Eram dealer si aveam in mana AA asha ca am dat un raise standar de 3xBB , in jur de 6 ron.Eu joc de obicei agresiv asa ca atunci cand am maini mari primesc foarte multa actiune. Small blindul a dat fold si bigblindul caruia iam aratat un bluf intr-una din mainile trecute s-a decis sa imi dea raise , crezand ca nam mare lucru.A dat re-raise pana la 20 ron.Atunci am bagat umpic de teatru si i-am dat flat call punandu-l pe pochet mare sau as popa deoarece stiam cam cum joaca.Intra pe flop AS Q 3 cu 2 trefle.El a dat check la care am dat un raise de 25 de ron , cam jumate de pot cu cuie la as(the nuts).Atunci el a stat si s-a gandit si intru-n final mi-a dat all in 80 de ron la care iam dat call si mi-a aratat KK.Cand i-am intors cuiele in Asi s-a ridicat de la masa crezand ca e gata.Atunci eu care eram dealer ma gandeam ca sigur ii gata mana si dau turnu si riveru foarte rapid.Cand se intoarce ala cu KK inapoi la masa a vazut ca intrat turn-ul 10 si river-ul J si facuse chinta cu popa,fiind pe jos AS Q 3 10 J si asa a luat el pot de 2 milioane si ceva si imi aminteste in fiecare zi cand jucam.Asta numesc eu bad beat ! Very Happy

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tomboogy
intermediar

Data înscrierii: 09/Iun/2009

MesajTrimis: Joi Iul 09, 2009 1:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am patit azi la un turneu: SB da raise 3xBB, Big ul plateste iar eu din late position dau all in (aveam 18 blinduri deci stateam relativ bine) cu KK in mana. SB da fold, iar BB dupa un moment de gandire imi plateste. Avea A5s. Flop: K A J
Turn: J
River: A
...si-am iesit... 

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore