| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 11:39 am Titlul subiectului: depuneri/retrageri prin card |
|
|
Unul din cele mai cunoscute si mai utilizate mijoace de depunere bani in contul de jucator este cardul de credit sau debid.
Printre cele mai cunoscute tipuri de carduri folosite la depuneri sunt VISA Electron si MASTERCARD.
De preferat pentru depuneri ar fi totusi VISA ELECTRON, deoarece majoritatea caselor de pariuri si siteurilor de poker permit retragerea castigurilor inapoi pe card, MASTERARD nepermitand acest lucru.
Recomandarea mea pentru jucatorii romani este sa foloseasca cardul VISA ELECTRON emis de Banca Comerciala Romana. Daca nu ai card, il poti solicita la ghiseul orcarei sucursale BCR, sau online, accesand siteul bancii. Taxa de emitere este 0, comisioanele de administrare sunt de bun simt. Dar cel mai important permite efectuarea fara probleme a platilor pe internet.
Cardul se poate alimenta de la orice ghiseu al bancii, banii intrand in cont in cateva minute.
Atentie: Titularul cardului trebuie sa fie identic cu titularul contului de poker/pariuri. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
Hitman intermediar
Data înscrierii: 22/Mar/2009 Mesaje: 13 Locație: Braila
|
Trimis: Dum Mar 22, 2009 2:13 am Titlul subiectului: salut |
|
|
| Salut. Cardul Visa electron trebuie sa fie numai de la BCR sau merge si de la Raiffeisen ? |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Dum Mar 22, 2009 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer sa iti zic, folosesc Visa electron de la bcr si ing. Nu am utilizat niciodata raiffeisen. Teoretic nu ar fi nici o problema, dar cel mai bine da un telefon la banca sa te asiguri. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
Hitman intermediar
|
Trimis: Lun Mar 23, 2009 1:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc de raspuns. Nu cred sa fie probleme caci am vazut ca, contul lor in Romania este la Raiffeisen in Buc |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Lun Mar 23, 2009 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, asa este, dar pentru mai multa siguranta da un telefon la banca. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
Hitman intermediar
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Salut. Mai am o intrebare. In cat timp i-ti intra banii pe card la o retragere? |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Sâm Mai 09, 2009 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
In general dureaza cam pana la 48 de ore pana ti se aprobe retragerea.
Apoi in max 3 zile banii sunt pe card. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
Hitman intermediar
|
Trimis: Sâm Iun 20, 2009 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Merge si Visa Electron de la Raiffeisen. Am facut si depunere si retragere. |
|
|
 |
admin Site Admin
|
|
|
 |
PacoCJ incepator
Data înscrierii: 28/Aug/2009 Mesaje: 1 Locație: Cluj Napoca
|
Trimis: Vin Aug 28, 2009 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da.Eu folosesc card de la BCR de 4 ani si numai intr-un singur loc am fost refuzat......dar va asigur ca la 99% e ok,merge la toti si peste tot,si mai ales cu noua chestie de la BCR ca sa iti poti verifica soldul,extrase de cont online de pe orice calculator este super....si e gratis.....eu va recomand pt persoane fizice cardul Visa Electron de la BCR.....dai comanda online si in 3 zile iti ridici cardul de la orice ghiseu/sucursala BCR...nu tre decat sa te deplaseszi la scoaterea cardului(la alte banci dureaza mai mult si te cheama de mai multe ori). |
|
|
 |
|