FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:43 am
depuneri/retrageri prin card

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Nou pe forumul nostru?
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Noi 07, 2007 11:39 am    Titlul subiectului: depuneri/retrageri prin card Răspunde cu citat (quote)

Unul din cele mai cunoscute si mai utilizate mijoace de depunere bani in contul de jucator este cardul de credit sau debid.

Printre cele mai cunoscute tipuri de carduri folosite la depuneri sunt VISA Electron si MASTERCARD.

De preferat pentru depuneri ar fi totusi VISA ELECTRON, deoarece majoritatea caselor de pariuri si siteurilor de poker permit retragerea castigurilor inapoi pe card, MASTERARD nepermitand acest lucru.

Recomandarea mea pentru jucatorii romani este sa foloseasca cardul VISA ELECTRON emis de Banca Comerciala Romana. Daca nu ai card, il poti solicita la ghiseul orcarei sucursale BCR, sau online, accesand siteul bancii. Taxa de emitere este 0, comisioanele de administrare sunt de bun simt. Dar cel mai important permite efectuarea fara probleme a platilor pe internet.

Cardul se poate alimenta de la orice ghiseu al bancii, banii intrand in cont in cateva minute.

Atentie: Titularul cardului trebuie sa fie identic cu titularul contului de poker/pariuri.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Hitman
intermediar

Data înscrierii: 22/Mar/2009
Locație: Braila

MesajTrimis: Dum Mar 22, 2009 2:13 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Salut. Cardul Visa electron trebuie sa fie numai de la BCR sau merge si de la Raiffeisen ?  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Mar 22, 2009 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer sa iti zic, folosesc Visa electron de la bcr si ing. Nu am utilizat niciodata raiffeisen. Teoretic nu ar fi nici o problema, dar cel mai bine da un telefon la banca sa te asiguri.

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Hitman
intermediar

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2009 1:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de raspuns. Nu cred sa fie probleme caci am vazut ca, contul lor in Romania este la Raiffeisen in Buc  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2009 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, asa este, dar pentru mai multa siguranta da un telefon la banca.

Hitman
intermediar

MesajTrimis: Vin Mai 08, 2009 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Mai am o intrebare. In cat timp i-ti intra banii pe card la o retragere?  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Mai 09, 2009 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In general dureaza cam pana la 48 de ore pana ti se aprobe retragerea.
Apoi in max 3 zile banii sunt pe card.

Hitman
intermediar

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merge si Visa Electron de la Raiffeisen. Am facut si depunere si retragere.  
admin
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2009 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E bine de stiut Smile

PacoCJ
incepator

Data înscrierii: 28/Aug/2009
Locație: Cluj Napoca

MesajTrimis: Vin Aug 28, 2009 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.Eu folosesc card de la BCR de 4 ani si numai intr-un singur loc am fost refuzat......dar va asigur ca la 99% e ok,merge la toti si peste tot,si mai ales cu noua chestie de la BCR ca sa iti poti verifica soldul,extrase de cont online de pe orice calculator este super....si e gratis.....eu va recomand pt persoane fizice cardul Visa Electron de la BCR.....dai comanda online si in 3 zile iti ridici cardul de la orice ghiseu/sucursala BCR...nu tre decat sa te deplaseszi la scoaterea cardului(la alte banci dureaza mai mult si te cheama de mai multe ori).  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Nou pe forumul nostru?  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore