| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Mie Apr 30, 2008 5:15 pm Titlul subiectului: Rochallenge-Cum sa faci 1000 Eur in 6 saptamani. |
|
|
Unibet Poker va prezinta Rochallenge. Doi jucatori romani, alesi de Unibet Poker au primit 50 Eur gratuit si au termen de 6 saptamani sa ajunga la un bankroll de 1000 Eur. Premiul: inca 1000 Eur din partea organizatorilor.
Ferdi si Robert (adica subsemnatul) vor incerca sa demonstreze ca acest lucru este posibil. Deocamdata, eu unul avand o seara deosebit de proasta am "reusit" sa pierd cei 50 Eur. Prin bunavointa celor de la Unibet Poker am reintrat in competitie, de data aceasta platindu-mi singur intrarea de 50 Eur si voi incerca sa respect intocmai bankroll managementul (nu de alta dar acum joc pe banii mei ).
In acest thread va voi tine la curent cu evolutia mea, si tot aici voi posta cele mai interesante maini pe care le voi juca pe parcursul celor 6 saptamani. Sa speram ca de data aceasta ma voi descurca mai bine.
Orice sugestie din partea voastra este binevenita. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips
Ultima modificare efectuată de către admin la Sâm Mai 31, 2008 2:29 pm, modificat de 1 dată în total |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Joi Mai 01, 2008 12:12 am Titlul subiectului: ziua 1 |
|
|
Astazi am inceput cu dreptul.
Initial am jucat un sit'n go la care am iesit pe locul 3.
Apoi, desi nu imi plac MTT urile, m-am inscris la un turneu cu premii de 800 Eur. Totul a mers struna, iar la mana finala cu un noroc chior (blindurile erau deja mult prea mari si trebuia sa risc) am castigat turneul.
Un cec de 240 Eur. Nu e mult, dar suficient pentru o zi.
Bankroll-ul actual : 290 eur _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Vin Mai 02, 2008 10:22 am Titlul subiectului: ziua 2 |
|
|
Astazi am jucat cateva turnee sit'ngo de 10$ buyin, dar datorita unor badbeaturi nu am intrat in bani.
Am intrat la ring nl 10 si am reusit sa recuperez banii pierduti in turnee.
bankroll : 290 eur.
pana la 1000 eur......cale lunga  _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 7:04 pm Titlul subiectului: the end |
|
|
Dracusorul din mine nu mi-a dat pace zilele acestea. M-a tot impuns in coaste si am reusit sa pierd tot. Asta e a fost o experienta din care am tras niste invataminte. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
bigf28 intermediar
Data înscrierii: 02/Dec/2007 Mesaje: 78 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Mai 07, 2008 11:21 pm Titlul subiectului: Re: the end |
|
|
| admin a scris: | | Dracusorul din mine nu mi-a dat pace zilele acestea. M-a tot impuns in coaste si am reusit sa pierd tot. Asta e a fost o experienta din care am tras niste invataminte. |
Ai rezistat cam putin 5 zile . Sunt curios pe ce te-ai bazat mai mult in perioada asta (turnee, ring)? Cam care ar fi acele invataminte (daca vrei sa ni le impartasesti) ? Oricum trebuie sa fi fost o experienta interesanta. |
|
|
 |
admin Site Admin
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai....mi-a mers bine jucand MTT , am castigat 240 Eur (locul 1 la un turneu de 800 Eur garantat), dar din pacate nu am mai avut voie sa joc mtt (regulile organizatorilor), apoi am inceput sa joc ring si sit'ngo, si, calcandu-mi in piciare toate principiile de joc si regulile de BM pe care mi le stabilisem, am reusit sa pierd tot.
Ca si invataminte, nu voi mai juca niciodata atunci cand sunt nervos, caci scade dramatic puterea de concentrare si jocul devine haotic. Analizand la rece, dupa ce mi-au trecut dracusorii, jocul meu din acea zi a reusit sa ma minuneze pe mine insumi: greseli pe care nici incepatorii nu le fac, precum si multe alte tampenii pe care le-am facut sub imperiul nervilor si al stresului.
Dar asta e , bine ca nu m-a costat mult mai mult aceasta experienta. Era loc de mult mai rau si banuiesc ca fiecare jucator, la un moment dat, trece prin asemenea zile nasoale, cand ratiunea dispare si lasa loc hazardului. _________________ Invata tainele pokerului pe internet
|
|
 |
|