FAQ :: Căutare :: Membri :: Grupuri :: Profil :: Mesaje private :: Autentificare :: Înregistrare
Pagina de start a forumului Ro Poker Ro Poker     te invata tainele pokerului pe internet
Mesajele la care nu s-a răspuns Acum este: Sâm Iul 31, 2010 9:30 am
sub ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guzzyman19
incepator

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: Tecuci

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2008 1:52 am    Titlul subiectului: sub ? Răspunde cu citat (quote)

Cate odata imi vine sa cred ca poker-ul pe net e o facatura.Mi s-a intamplat ceva ce nici mie nu-mi vine sa cred.Aveam la un turneu no limit 27000 de fise(in primii 10).Imi vine AK,dau un raise destul de mare si cineva imi plateste,vine pe flop 5 2 8(de culori diferite),merg la bluff si dau bet 12000(cat avea ala)....surpriza....omu imi plateste...omu avea un 5 in mana.Pana la sfarsit nu a mai venit nici A nici K deci am pierdut.....Ori nu avea nici o treaba cu pokeru ori juca la misto ori era om de-alor.In mana care vine imi cad 2 carti destul de bune KJ,poate si de nervi am dat all in...cine credeti ca-mi plateste..."prietenul meu" Smile.Omu avea J4.Ce sa mai zici cand i-a venit pe flop un 4 si pe river tot un 4.AM RAMAS STUPEFIAT.Pt un moment am zis ca pokerul nu e de mine.In concluzie...no comment  
Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin

Data înscrierii: 04/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2008 10:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce sa zic?
Ai jucat destul de prost aceste maini.
Despre tipul care ti-a platit pot spune doar ca a avut un bulan teribil, dar, ca sa concluzionez, inainte de a da verdictul ca pokerul pe net este facatura, eu zic sa analizezi bine de tot mainile tale, sa vezi unde ai gresit, si sa incerci sa nu mai repeti aceste erori.
Bafta multa in continuare

Sus Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
bigf28
intermediar

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Iasi

MesajTrimis: Vin Apr 11, 2008 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand ai jucat foarte prost acea mana. Daca vroiai sa incerci un bluff trebuia sa dai un bet mai mic pentru a "testa terenul". La modul cum ai jucat tu acea mana sincer ti-as fi dat si eu call, avand in vedere ca aveam o pereche. Se vedea de la o posta ca e bluff. Bineinteles asta depinde si de ce stil de joc ai adoptat pana atunci. Daca ai jucat tight (ceea ce ma indoiesc) atunci intr-adevar ar fi putut sa-ti iasa bluff-ul. Oricum la turneele freerol (ceea ce cred ca era si cel in care ai jucat tu) sunt foarte multi care fie nu stiu sa joace poker fie risca aiurea, avand in vedere ca n-au nimic de pierdut. De aceea nu este recomandabil sa dai all in fara sa ai macar cat de cat spatele asigurat, chiar si atunci cand incerci un bluff. Bafta!  
guzzyman19
incepator

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: Tecuci

MesajTrimis: Dum Apr 13, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului: . Răspunde cu citat (quote)

Sunt constient de faptul ca nu am jucat prea bine acele maini.O incercare esuata de bluff.Si nu e prima data cand o fac,mai ales la blinduri mari cand vad ca nu intra nimic desi am carti foarte bune.Din fericire in ultimele zile mi-am schimbat stilul de joc si incerc sa nu mai repet aceste greseli.Va multumesc si voua pt analiza acelor maini deoarece mi-a dat de gandit.  
JustKick
incepator

Data înscrierii: 24/Iun/2008
Locație: Suceava

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 10:57 am    Titlul subiectului: Re: . Răspunde cu citat (quote)

stai linistit nu e o facatura Smile ... toti am avut calleri din astia bulanosi ... eu am ajuns pe tilt odata in 2 maini la acelasi om ...odata full mai mare a rpins .. si odata aveam flush k high si el avea ace high cu 2 in mana Smile asta e .... si dupa cate vad ai zis ca e turneu ..poate chiar freeroll Smile)) ceea ce scuzama dar explica calurile alea ..multi fish peacolo ..  
bubucilAA
intermediar

Data înscrierii: 17/Feb/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Feb 17, 2009 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

The fish...pestele este cel mai intalnit jucator la mesele de poker...el are doua roluri 1 te inebuneste cand iti plateste cu maini mediocre sau chiar slabe si 2 iti da toti bani lui ! ideea este sa nu te enervezi...daca te enervezi ia o pauza de 5 10 minunte si apoi revino la masa...in cele din urma acel jucator iti va oferi toti bani lui... Twisted Evil

guzzyman19 ambele maini le-ai jucat gresit...la prima mana ai pariat prea mult si acel jucator a riscat pentru a se dubla...intr-un bluff nu e bine sa pui un jucator all in pe floop pt ca mai sunt 2 carti care ii pot inbunatati mana. Trebuia sa dai un raise micut 2/3 din pot daca platea sa dai check pe turn iar daca el nu dadea raise abia pe river puteai sa-l pi all in !

Iar la cea dea doua mana ai gresit si mai mult pt ca KJ este o mana slaba sa te duci all in sunt cateva maini care te domina clar AK AJ AA KK si chiar QQ ! Bine ca nu stiu in ce pozitie erai dar totusi nu trebuia sa mergi all in !

Sfatul meu e sa ai rabdare ! Cat mai multa rabdare !

Numai bine

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Analiza maini si strategii de poker  
Pagina 1 din 1 

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Ora este GMT + 2 ore