| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 382
|
Trimis: Vin Apr 11, 2008 10:16 am Titlul subiectului: De ce jucati poker?? |
|
|
O intrebare pentru toti jucatorii de poker: Voi de ce jucati poker? Pentru bani? pentru distractie? pentru adrenalina? pentru toate la un loc?
Eu unul am inceput sa joc initial pentru distractie, usor, usor, am inceput sa joc si pentru bani, pentru ca ,daca joci calculat, poate fi o sursa de venit constanta, atata vreme cat nu te lacomesti si joci acolo unde iti permite bankrollul si experienta.
Voi?? _________________ Invata tainele pokerului pe internet
Poker forum | Poker Online | Titan Poker | Poker Tips |
|
|
 |
bigf28 intermediar
Data înscrierii: 02/Dec/2007 Mesaje: 78 Locație: Iasi
|
Trimis: Vin Apr 11, 2008 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru mine pokerul este o pasiune de aproape 10 ani. Am inceput sa joc mai intai pe bete de chibrituri, apoi pe tigari si abea apoi pe bani . Imi amintesc cu placere cand am platit un taxi in tigari dupa o seara de poker Bineinteles ca jucam intre prieteni si pe sume modice. Tipul de joc era 5 Card (cu 5 carti in mana). Texas holdem l-am descoperit abea de vreo 2 ani si ceva, iar pokerul pe internet de vre-un an jumatate. Abea apoi am inceput sa caut informatii despre acest joc, sa citesc cateva carti si sa incerc sa aplic anumite reguli. In acest moment pasiunea pasiunea a ramas aceeasi, insa am inceput sa joc si pentru bani. Nu sunt nici pe departe un jucator bun, insa cred ca in ceva timp cu putina practica si cu multa rabdare voi putea ajunge . Jocul mi s-a inbunatatit mult de cand am inceput sa aplic tot ceea ce am studiat, desi sunt de parere ca in anumite momente instinctul ar trebui sa primeze. Bafta! |
|
|
 |
tomboogy intermediar
Data înscrierii: 09/Iun/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Mar Iun 09, 2009 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inceput sa joc de placere, de cand m-am dus prima data la niste prieteni si i-am vazut cu chipsurile pe masa (atunci nu stiam ce e ala Texas Hold'em si cu ce se mananca).Am inceput sa joc pe bani pentru ca altfel nimeni nu juca serios, plus ca jucam pe sume mici.Incet incet m-am ridicat iar acum joc live pe unde prind ) pentru ca din poker imi scot banii de cheltuiala si pentru alte necesitati..Pe net nu am inceput de mult timp, dar adevarul e ca nu ma atrage in mod special, lipsind acea adrenalina a jocului live |
|
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|